USB-C naar RJ45 adapter en 3x USB 3.0

Merk: Choetech
|
Op voorraad (74)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-HUB-U02
EAN 6971824970630
Product informatie

USB-C naar 3x USB3.0 en RJ45 Gigabit Ethernet hub

Beschik je over een laptop, desktop, notebook of MacBook met USB-C poort en wil je graag (extra) type-A poorten creëren en een ethernetpoort creëren? Dan is deze USB-C hub met drie USB 3.0 poorten en Ethernet aansluiting het product dat je nodig hebt. Niet alleen kun je een snellere en stabiele internetverbinding realiseren, ook kun je er met deze hub voor zorgen dat je over meer USB-A poorten beschikt voor het aansluiten van randapparatuur. Sluit hierdoor gemakkelijk een smartphone, muis, toetsenbord, printer of USB-stick aan. Ideaal is dat de USB poorten niet aan de bovenkant, maar zijkant van het product zitten. Zo krijg je geen rechtopstaande kabels en zorgt het voor een opgeruimder bureau.

5Gbps SuperSpeed

Alle USB poorten van deze hub beschikken over USB3.0 technologie. Hierdoor kan je genieten van een overdrachtssnelheid tot wel 5Gbps. Dit is maar liefst tien keer sneller dan bij USB2.0! De type-A poorten zijn backwards compatibel met USB2.0 en USB1.1.

Gigabit Ethernet aansluiting

Een WiFi verbinding is niet altijd even stabiel en niet elke laptop heeft tegenwoordig nog een ethernet aansluiting. Een voordeel van deze zwarte USB-C hub van Choetech, is dat hij over een ethernet aansluiting beschikt. Hierdoor kun je genieten van een stabiele internetverbinding zonder fluctuaties via de kabel. Als je een bekabeld netwerk creëert met de hub, kun je internetsnelheden behalen van 10/100/1000Mbps.

De Choetech USB-C hub met RJ45 poort beschikt over een geïntegreerde kabel van 10 centimeter die gemakkelijk zonder driver aangesloten kan worden op de USB-C poort van jouw laptop of computer. Let op: de USB-C poort van jouw apparaat moet de DP Alt-modus ondersteunen.

Stijlvol en veilig

De USB-C hub is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo beschikt het product onder anderen over een aluminium behuizing, PVC materialen en een goud-vergulde connector. Deze combinatie zorgt ervoor dat de prestaties zo optimaal mogelijk zijn. Het uiterlijk is zeer stijlvol. Door de matzwarte coating past de hub in ieder interieur. Tevens is hij compact en dus gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. 

Productspecificaties:

✔ Type model: CHO-HUB-U02.
✔ Soort: USB-C naar 3x USB3.0 en RJ45 Gigabit Ethernet.
✔ Input: USB-C. 
✔ Output: 3x USB3.0 type-A aansluiting, 1x Ethernet.
✔ Materiaal: aluminium, PVC, goud-vergulde connectoren.
✔ Datasnelheid: USB3.0 5Gbps.
✔ Internetsnelheid: maximaal 1000 Mbps.
✔ Inclusief geïntegreerde kabel van 10 centimeter.
✔ Conform: CE, FCC. RoHS.
✔ Protocol: DP Alt-modus.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 38 g.
✔ Productafmetingen: 90mm x 225mm x 11mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!