Bescherm set voor de Nintendo Switch Oled - blauw

Merk: DOBE
|
Op voorraad (59)
Artikelcode YGN772-BL
EAN 6972520255038
Product informatie

Bescherm set voor de Nintendo Switch Oled - blauw

Bescherm jouw Nintendo Switch Oled console tegen krassen en deuken wanneer deze in gebruik is of een keer van de bank af valt. Met deze siliconen grip bescherm je niet alleen je console maar geef je ook meer grip voor jouw handen en gaat de console niet alleen minder vaak uit je handen glippen maar zul je ook een prettigere game ervaring hebben.

Perfecte pasvorm en hoogwaardige kwaliteit

Het ontwerp van de grip is doordacht. De vorm van de grip is zo gemaakt dat de console met grip bevestigd nog steeds in de Dock van de Switch Oled past. Je kan de console dus in de Switch Dock opladen of spelen terwijl deze in de Dock zit terwijl de grip op de console is bevestigd. De grip kan dus altijd blijven zitten en hoeft er niet afgehaald te worden wanneer je de Dock wilt gebruiken. 

Inclusief sticker set en opbergdoosje voor game cartridges

Naast de grip zit er in deze set ook een reeks stickers in hetzelfde blauwe thema voor jouw Joy-Cons en de Console. Ook het opbergdoosje voor 8 Switch game cartridges is in hetzelfde thema als de stickers. Ten slotte zitten er extra thumbcaps in deze set welke het blauw thema plaatje compleet maken.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!