Autolader met twee USB Type-A poorten – 2.1A – 12V

Op voorraad (99)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YPU721
EAN 8719322489043
Product informatie

Dolphix autolader met twee USB Type-A poorten – 2.1A – 12V – Zwart


Als je veel dagen onderweg bent met de auto voor werk, dan komt het regelmatig voor dat je smartphone, navigatiesysteem of ander apparaat leeg gaat. Dit is uiteraard vervelend, aangezien je graag bereikbaar wil blijven. Door middel van deze compacte autolader is een (bijna) leeg apparaat verleden tijd. Doordat er twee USB Type-A poorten zijn, kunnen er twee apparaten opgeladen worden tijdens het rijden.

2 USB-laadpoorten

De zwarte autolader beschikt over twee USB type-A laadpoorten. Gebruik je 1 poort om je apparaat op te laden, dan wordt er maximaal 2.1A ondersteund. Wil je graag twee apparaten tegelijkertijd opladen, zoals je privé- en werktelefoon? Dan is dit ook mogelijk. Per poort wordt er 1A geleverd, waarmee je snel, stabiel en veilig je telefoon kunt opladen.

Compatibiliteit

De autolader van Dolphix kan in de sigarettenaansteker van je auto worden geplaatst. De input is 100-240 volt en de output 2.1A bij het gebruik van 1 poort of 1A bij het gebruik van beide USB-laadpoorten. Op deze poorten kunnen verschillende apparaten worden aangesloten die met USB opgeladen kunnen worden. Denk hierbij aan een smartphone, maar ook aan een navigatiesysteem, MP3-speler of digitale camera.

Beveiliging

De autolader met twee USB-laadpoorten is beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en overspanning. Je kunt dus met een gerust hart je apparaten opladen.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!