4-in-1 oplaad station voor Apple Watch / AirPods / Smartphone - MFi en Qi gecertificeerd – extra USB-A output - 10W

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
The quantity of '4-in-1 oplaad station voor Apple Watch / AirPods / Smartphone - MFi en Qi gecertificeerd – extra USB-A output - 10W' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode CHO-T316
EAN 6971824972986
Product informatie

Stijlvolle 4-in-1 draadloze oplader / dock voor iPhone, Apple Watch en Airpods– 10Watt

Met dit compacte en moderne laadstation van Choetech kun je niet alleen je iPhone opladen, maar ook je Apple Watch en AirPods. Hierdoor kun je alle drie de Apple-producten tegelijkertijd snel, efficiënt en veilig opladen zonder het gebruik van verschillende snoeren en adapters. Hoewel de meeste oplaad docks niet over een MFi-module beschikken, doet deze 4-in-1 oplader dat wel. De Apple-gecertificeerde module is in de dock geplaatst zodat je direct een oplossing hebt voor het opladen van jouw smartwatch. Door het gebruik van de iPhone en Apple Watch lader beschik je altijd over een opgeruimd bureau zonder kabels. De lader kan apparaten identificeren en opladen binnen 5mm.

Draadloze module voor Apple Watch, Lightning-connector voor AirPods en een wireless oplaadpad.

Linksachter bevindt zich de draadloze module voor het draadloos opladen van je Apple Watch. Deze is op de magnetische module te plaatsen en gaat hierdoor ook niet van zijn plek af. Voor deze module, bevindt zich een lightning-connector. Hier kun je je Airpods opladen, maar ook een ander apparaat met Lightning-aansluiting zoals een iPad. Hierdoor blijft de draadloze pad rechts over, waar weer een iPhone of andere smartphone kan worden opgeladen. Heb jij een Apple telefoon en je partner een iOS-apparaat? Dan kun jij je iPhone in de dock plaatsen (lightning-connector) en je partner het op het wireless charger gedeelte leggen. Zo worden beide telefoons snel, veilig en efficiënt opgeladen zonder kabels. ideaal!

Apple MFi en Qi-gecertificeerd

De wireless charger van Choetech voor het opladen van drie producten, is voorzien van de Apple MFi certificering en is tevens Qi-gecertificeerd. Door de MFi certificering (Made for Apple), weet je zeker dat de draadloze lader een door Apple goedgekeurde accessoire is voor opladen. De MFi certificatie geeft aan, dat het gebruik van het product veilig is en er minder kans is op schade. De Qi-certificering geeft aan dat deze lader het protocol voor draadloos opladen ondersteunt en dat hierdoor veilig en gemakkelijk een Qi-gecertificeerd apparaat kan worden opgeladen.

10Watt fast charging – universele compatibiliteit

Met dit oplaad station kun je tot 10W snel laden. Apparaten die dit onder anderen ondersteunen, zijn: Samsung Galaxy Note 10/ Note 10 Plus / S10 / S10+ / S9 / S9+ / S8 / S8+ / Note 9 / Note 8 / S7 / S7 Edge / S6 Edge Plus / Note 5.

Het is ook mogelijk om met 7.5W draadloos op te laden. Dit is uiterst geschikt voor de iPhone 11 / 11Pro / 11Pro Max / iPhone X / iPhone XS / iPhone XS Max / iPhone XR / iPhone 8 eb iPhone 8 Plus.

Ook is de draadloze 4-in-1 oplader compatible met 5W laden. Dit is de standaard draadloze oplaadmodus, welke automatisch gebruikt wordt bij het opladen van de Apple Watch (1/2/3/4/5). Deze 5W oplaadmodus is compatibel met ALLE Qi-apparaten. Wil je je Airpods (2) of AirPods Pro opladen met deze witte Choetech lader? Dan wordt er automatisch 2.5W ondersteund. Meer is er niet nodig om de Airpods snel en efficiënt op te laden.

Extra USB-A laadpoort

Het 4-in-1 laadstation beschikt niet alleen over 3 oplaadpunten, maar ook over een extra USB-A poort. Hier kun je iedere laadkabel op aansluiten voor het opladen van een extra 5V-apparaat. 

Wordt geleverd met voedingsadapter

Het Choetech oplaadstation wordt gemonteerd geleverd met een voedingsadapter. Het is plug and play, dus je kunt de oplaad dock gemakkelijk aansluiten op het netstroom.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: T316.
✔ Producttype: draadloze 4-in-1 oplader / charging dock.
✔ Draadloze oplaadmodule voor Apple Watch, smartphone en AirPods.
✔ Extra USB-A laadpoort.
✔ Input: DC 12V/3A.
✔ Output:
-USB: 5V/1A
-Wireless Charger: 10W, 7.5W
-Charger for Apple Watch: 5W
-Lightning: 5V/2.1A
✔ Backwards compatible met 7.5W, 5W en 2,5W.
✔ Interface: USB-A, DC, Lightning-connector
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + Aluminium legering.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Conform: CE. RoHS. FCC, ETL, RCM.
✔ QI-gecertificeerd.
✔ MFi (Made for Apple) certificatie.
✔ Universele compatibiliteit.
✔ Hoogwaardige materialen.
✔ Stroomverbruik in stand-by modus: 0,05W.
✔ Antislip design.
✔ Compact.
✔ Kleur: zilver met zwart.
✔ Gewicht: 285 gram.
✔ Kabellengte adapter: 1.5 meter.
✔ Productafmetingen: 180mm x 85mm x 82mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!