4-in-1 laadstation voor de PlayStation 5 DE/UHD editie

Op voorraad (59)
Artikelcode YGP-5CR01
EAN 8720088760161
Product informatie

4-in-1 laadstation voor de PlayStation 5

Beschik jij over een PlayStation 5 en wil je graag de console en controllers plaatsen terwijl de controllers opladen? Dan is deze 4-in-1 lader en standaard het product dat je nodig hebt. Plaats de PlayStation 5 (DE of UHD versie) in de houder en laadt gemakkelijk twee DualSense PS5 controllers op. Het 4-in-1 laadstation / houder voor de PlayStation 5 is tevens voorzien van drie extra USB-poorten en ingebouwde koelventilatoren.

Geschikt voor DE/UHD console

Zowel de DE als de UHD console kunnen in de houder worden geplaatst. De DE (Digital Edition) kan zonder aanpassingen in de houder worden geplaatst. Beschik jij over de UDH (Ultra HD Edition met Blu-Ray speler)? Dan kun je het zwarte element losklikken zoals te zien is op de laatste afbeelding. Na het losklikken van het element kan de UHD versie worden geplaatst. 

Snel en tegelijkertijd 2 DualSense controllers opladen

In de PlayStation 5 houder en lader kunnen twee DualSense PS5 controllers tegelijkertijd worden opgeladen. Plaats de controllers in de daarvoor bestemde houders en ze laden snel en veilig op. De laadstatus is te zien door de LED-indicator. De lader zelf wordt aangedreven via de USB-kabel van de PlayStation 5 console, of indien gewenst via een andere stroombron. Wil je beide DualSense PS5 controllers snel opladen? Dan is het aan te raden om minimaal een adapter te gebruiken die 5V/2A ondersteunt. Niet alleen ideaal om zonder kabels en chaos de controllers draadloos op te laden, ook zijn ze direct netjes opgeborgen en liggen ze klaar voor een volgende gamesessie. 

Drie USB-A laadpoorten

De houder voor de PlayStation 5 met twee laadpunten voor de DualSense controllers, beschikt ook over drie USB-A poorten. Hierdoor is de USB-functie gemakkelijk uit te breiden. Sluit andere accessoires en apparatuur aan op de USB-poorten en je kunt direct andere apparaten opladen.

Ventilatiesysteem

Je kunt jouw PlayStation 5 DE of UDH edition verticaal in de houder plaatsen. Niet alleen bespaar je hierdoor veel meer ruimte, ook raakt de console niet oververhit. De 4-in-1 oplader stand voor de PS5 beschikt over twee koelventilatoren die met één druk op de knop aan de voorkant worden ingeschakeld of uitgeschakeld. De PlayStation 5 zal nooit meer te warm worden en mede daardoor nog betere prestaties leveren.

Productspecificaties:

✔ Productsoort: lader en houder voor de PlayStation 5.
✔ Artikelcode: YGP-5CR01.
✔ Geschikt voor de PlayStation 5 DE edition en UHD edition.
✔ Laad 2 DualSense PS5 controllers op via de houder.
✔ Ingebouwd ventilatiesysteem.
✔ Verticale stand voor PS5.
✔ Aangedreven via USB van de PS5.
✔ 3 USB-poorten voor accessoires en andere apparaten.
✔ Inclusief LED-indicator voor de laadstatus.
✔ Inclusief aan/uit schakelaar voor de koelventilatoren.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 428 gram.
✔ Productafmetingen: 145mm x 89mm x 32mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!