2-in-1 oplaadstation voor Apple Watch / AirPods / Smartphone - MFI en Qi gecertificeerd - 10W

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
The quantity of '2-in-1 oplaadstation voor Apple Watch / AirPods / Smartphone - MFI en Qi gecertificeerd - 10W' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-T317
EAN 6971824974799
Product informatie

Stijlvolle 2-in-1 draadloze oplader voor iPhone en Apple Watch – 10Watt

Met dit compacte en moderne laadstation van Choetech kun je niet alleen je iPhone opladen, maar ook je Apple Watch of AirPods. Hierdoor kun je beide Apple-producten tegelijkertijd snel, efficiënt en veilig opladen zonder het gebruik van verschillende snoeren en adapters. Hoe de meeste oplaaddocks niet over een MFi-module beschikken, doet deze 2-in-1 oplader dat wel. De Apple-gecertificeerde module is in de dock geplaatst zodat je direct een oplossing hebt voor het opladen van jouw smartwatch.
Door het gebruik van de iPhone en Apple Watch lader beschik je altijd over een opgeruimd bureau zonder kabels. De lader kan apparaten identificeren en opladen binnen 5mm.

Apple MFi en Qi-gecertificeerd

De wireless charger van Choetech voor het opladen van twee producten, is voorzien van de Apple MFi certificering en is tevens Qi-gecertificeerd. Door de MFi certificering (Made for Apple), weet je zeker dat de draadloze lader een door Apple goedgekeurde accessoire is voor opladen. De MFi certificatie geeft aan, dat het gebruik van het product veilig is en er minder kans is op schade. De Qi-certificering geeft aan dat deze lader het protocol voor draadloos opladen ondersteunt en dat hierdoor veilig en gemakkelijk een Qi-gecertificeerd apparaat kan worden opgeladen.

10Watt fast charging – universele compatibiliteit

Met dit oplaad station kun je tot 10W snel laden. Apparaten die dit onder anderen ondersteunen, zijn: Samsung Galaxy Note 10/ Note 10 Plus / S10 / S10+ / S9 / S9+ / S8 / S8+ / Note 9 / Note 8 / S7 / S7 Edge / S6 Edge Plus / Note 5.

Het is ook mogelijk om met 7.5W draadloos op te laden. Dit is uiterst geschikt voor de iPhone 11 / 11Pro / 11Pro Max / iPhone X / iPhone XS / iPhone XS Max / iPhone XR / iPhone 8 eb iPhone 8 Plus.

Ook is de draadloze 2-in-1 oplader compatible met 5W laden. Dit is de standaard draadloze oplaadmodus, welke automatisch gebruikt wordt bij het opladen van de Apple Watch (1/2/3/4/5). Deze 5W oplaadmodus is compatibel met ALLE Qi-apparaten. Wil je je Airpods (2) of AirPods Pro opladen met deze witte Choetech lader? Dan wordt er automatisch 2.5W ondersteund. Meer is er niet nodig om de Airpods snel en efficiënt op te laden.

Hoge kwaliteit materialen

De 2-in-1 Choetech draadloze oplader voor het opladen van een iPhone en iWatch is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo beschikt de wireless fast charger over een zinken legering, waardoor het oppervlak gladder, slijtvaster en duurzaam is. Ook is de oplader hierdoor gemakkelijk te onderhouden.

Stijlvol ontwerp

De draadloze oplader heeft een gaaf design. De zinken legering geeft een luxe uitstraling en het witte ontwerp past goed binnen ieder interieur. Het oplaadpunt voor de Apple watch kan plat worden geplaatst, maar ook rechtop worden geplaatst. Het magnetische oplaadgedeelte kan dus altijd zo gepositioneerd worden dat de Apple Watch zeer goed past.

Let op: er wordt een USB-C oplaadkabel meegeleverd. Er wordt geen AC-adapter meegeleverd. Het is belangrijk dat een eigen adapter gebruikt wordt (bijvoorbeeld van een smartphone/tablet).

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: T317
✔ Producttype: draadloze 2-in-1 oplader.
✔ Draadloze oplaadmodule voor Apple Watch en oplaadpunt voor smartphone.
✔ Input: 5V-2A / 9V-2A.
✔ Output: 10W max.
✔ Backwards compatible met 7.5W, 5W en 2,5W.
✔ Interface: USB-C.
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + PC.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Conform: CE. RoHS. FCC, ETL, RCM.
✔ QI-gecertificeerd.
✔ MFi (Made for Apple) certificatie.
✔ Universele compatibiliteit.
✔ Hoogwaardige materialen.
✔ Stroomverbruik in stand-by modus: 0,05W.
✔ Antislip design.
✔ Compact.
✔ Kleur: wit.
✔ Gewicht: 87 gram.
✔ Kabellengte: 1.2 meter.
✔ Productafmetingen: 92mm x 180mm x 9.3mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!