2-in-1 MagSafe magnetische oplader op standaard voor iPhone 12 - 15W

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
The quantity of '2-in-1 MagSafe magnetische oplader op standaard voor iPhone 12 - 15W' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-T575-F-GY
EAN 6971824978322
Product informatie

2-in-1 MagSafe magnetische draadloze oplader op standaard – tot 15W

 Bij de presentatie van de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro werd door Apple MagSafe geïntroduceerd: het magnetisch en draadloos opladen van je iPhone 12. Met deze nieuwe Choetech 2-in-1 MagSafe lader kun je jouw iPhone 12 draadloos opladen. Ook is deze draadloze oplader geschikt voor het opladen van AirPods 2 of AirPods Pro. Bij de MagSafe magnetische draadloze oplader wordt een kabel geleverd. Let op: er wordt geen stroomadapter meegeleverd. Er is een USB-C adapter nodig van minimaal 30W met Quick Charge 2.0/3.0 voor optimale prestaties. De juiste adapter is de Choetech Choetech USB-C stroomadapter met Power Delivery 3.0 (CHO-Q6005).

MagSafe oplader iPhone 12

In de achterkant van de iPhone 12 zijn magneten verwerkt. Deze magneten zorgen ervoor dat de MagSafe opladers gemakkelijk op je telefoon aansluiten, waardoor het draadloos opladen van je iPhone 12 zonder problemen verloopt. Het opladen van je smartphone wordt hierdoor efficiënter en de batterij is daardoor sneller vol. Het is namelijk ook gebleken dat bij het draadloos opladen, de telefoon af en toe niet op volledige snelheid oplaadde. Dit kwam doordat de iPhone niet precies in de juiste positie op de lader lag. Met MagSafe is dit probleem verleden tijd. Je kunt nu snel jouw iPhone 12 opladen met een MagSafe lader, welke tot maximaal 15W ondersteunt.

MagSafe 2-in-1 oplaadstandaard

Door de nieuwste MagSafe technologie kun je jouw iPhone 12 via magneten aan de draadloze lader plaatsen. Deze blijft gemakkelijk hangen en zal snel, veilig en efficiënt opgeladen worden. Doordat de iPhone 12 aan de MagSafe draadloze lader bevestigd is, kun je de onderste draadloze oplader gebruiken voor je AirPods. Zo worden deze beide draadloos opgeladen via één draadloze lader.

Handsfree video’s bekijken en draadloos opladen tegelijkertijd

Deze MagSafe draadloze oplaadstandaard is een fantastisch product om ruimte te besparen terwijl je tegelijkertijd je iPhone 12 of iPhone 12 Pro en AirPods op kunt laden. Kijk bijvoorbeeld naar een filmpje, voer een videogesprek en heb beide handen vrij terwijl je telefoon snel oplaadt. Je kunt de iPhone 12 horizontaal en verticaal plaatsen en opladen via de MagSafe draadloze lader.

Stijlvol ontwerp

De MagSafe 2-in-1 magnetische draadloze oplader van Choetech heeft een stijlvol uiterlijk. De draadloze lader voor een iPhone 12 past prachtig binnen iedere omgeving.

Beveiliging

Het gebruik van de 2-in-1 MagSafe laadhouder is zeer veilig. De MagSafe lader is gemaakt van aluminium en warmtebestendig ABS materiaal. De ingebouwde koelingstechnologie zorgt er tevens voor dat de magnetische draadloze oplader nooit oververhit raakt. Zo zullen er nog betere laadprestaties zijn.

Productspecificaties:

✔ Type: CHO-T575-F.
✔ Soort: MagSafe draadloze oplader.
✔ 2-in-1 draadloze oplader met MagSafe.
✔ Twee draadloze opladers: opladen tot 15W.
✔ Materiaal: aluminium en warmtebestendig ABS.
✔ Inclusief kabel.
✔ Input: 5V-15V/2A (max).
✔ Geschikt voor 2,5/5/7,5/10/15W opladen.
✔ Horizontaal en verticaal laden.
✔ Geschikt  voor iPhone 12, 12 Pro.
✔ Handsfree videobellen of films kijken tijdens het opladen.
✔ Nieuwste MagSafe technologie voor iPhone 12.
✔ Kleur: grijs.
✔ Gewicht: 406 gram.
✔ Hooge laadstandaard: 185mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!