Choetech - 2-in-1 laad- en datakabel met Lightning en Micro-USB connector - 1.8M - Zwart

Niet op voorraad
The quantity of 'Choetech - 2-in-1 laad- en datakabel met Lightning en Micro-USB connector - 1.8M - Zwart' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-IP0029
EAN 6971824971613
Product informatie

MFI gecertificeerde 2-in-1 laadkabel met Lightning, en Micro B interface

Beschik je over meerdere apparaten zoals een smartphone en tablet, of is jouw partner of ander gezinslid voorzien van een apparaat met een andere interface op zijn of haar telefoon dan jijzelf? En zou jij graag meerdere apparaten met een 2-in-1 kabel tegelijkertijd veilig en snel willen opladen? Dan is dit mogelijk met deze nieuwe laadkabel van Choetech.

Fast Charging met de Lightning en Micro B laadkabel in 1

Als je beschikt over apparaten met een lighting of micro B interface, kun je met deze stijlvolle 2-in-1 laadkabel twee apparaten veilig en snel opladen. Doordat de kabel 3A ondersteunt, kun je naast je smartphone ook een tablet opladen. Door dat het product van Choetech beschikt over de intelligente apparaat herkenning technologie, wordt er direct de juiste hoeveelheid stroom doorgegeven aan het herkende apparaat. Zo wordt er 1A geleverd bij een smartphone en 2,4A bij een tablet.

Hoge kwaliteit materialen

De IP0029 laadkabel van Choetech is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo is de kabel gemaakt van gevlochten nylon, wat het een heel sterke en stoere kabel maakt. Je kunt hem in allerlei bochten wringen zonder dat de kabel het begeeft. De binnenkant is voorzien van verdikt en zuurstofvrij koper waardoor de prestaties worden geoptimaliseerd. Een stabiele en veilige connectie is gegarandeerd. Tevens zijn de connectoren verguld met nikkel, waardoor het niet gaat roesten en de connectoren nauwkeurig matchen met de aangesloten apparaten. Ook zorgt dit voor een langere levensduur. De behuizing is voorzien van een aluminium legering. Tevens is de Choetech 2-in-1 laadkabel MFI gecertificeerd.

Geen kabels meer in de knoop

De 2-in-1 laadkabel is te gebruiken met allerlei apparaten. Beschikt je over een Android tablet en een iPhone? Deze twee kunnen tegelijkertijd worden opgeladen. Het opladen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hebt nu geen twee, maar één kabeltje nodig Hierdoor hoef je niet meer gefrustreerd te raken door kabels die in de knoop geraken. Ook weet je zeker dat je altijd de juiste laadkabel bij de hand hebt voor tijdens het werk, op school, een avond met vrienden of op vakantie. De kabel is 1,80 meter lang.

Productspecificaties:

✔ 2-in-1 laadkabel.
✔ Input: USB Type-A.
✔ Output: Micro B en Lightning.
✔ Ondersteunt: 3A max.
✔ Fast Charging.
✔ Intelligente apparaat herkenning.
✔ Materialen: PVC, Nylon gevlochten draad, zuurstofvrij koper, in nikkel vergulde connectoren. 
✔ Aluminium legering. 
✔ Compatibel met apparaten Micro B en Lightning interface.
✔ Kabellengte: 180 cm.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 42 gram.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!