USB-C naar Lightning kabel - MFI - 1.2 meter

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
The quantity of 'USB-C naar Lightning kabel - MFI - 1.2 meter' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-IP0039
EAN 6971824975079
Product informatie

MFi gecertificeerde USB-C naar Lightning kabel


Beschik je over een laptop zonder USB-A poorten en wil je graag je iPhone of iPad opladen via een USB-C poort? Dan is deze kabel van Choetech het product dat je nodig hebt. Je kunt eenvoudig de kabel aansluiten op jouw iPhone of iPad en USB-C poort van de laptop waarna je het apparaat veilig kunt opladen en er gegevensoverdracht kan plaatsvinden. 

Fast Charge technologie

De laadkabel is voorzien van de Fast Charge technologie. Doordat de connectoren met antioxidant verguld zijn en door het extra dikke zuurstofvrije koperdraad kunnen je apparaten tot wel 30% sneller worden opgeladen. Doordat het product van zeer hoogwaardige materialen gemaakt is worden er optimale prestaties geleverd, is er een stabiele connectie en beschikt de sterke laadkabel over een langere levensduur. 

Compatibiliteit

Deze Choetech USB-C naar Lightning kabel is geschikt om diverse Apple iPhones en iPads met lightning poort op te laden. Ook kan er gegevensoverdracht plaatsvinden (USB 2.0, 480Mbps). Er wordt tot 18W ondersteunt bij het opladen van een iPhone en 30W bij de iPad Pro. 

Productspecificaties:

✔ USB-C naar Lightning laadkabel.
✔ Materialen: TPE.
✔ Ondersteunt: 2.4A.
✔ Fast Charge technologie.
✔ Nikkel vergulde connectoren, zuurstofvrij koperdraad.
✔ Duurzaam.
✔ Compatibel met apparaten met Lightning aansluiting.
✔ Aan te sluiten op USB-C poort van laptop/computer of USB-C adapter/powerbank. 
✔ Conform: Ce, FCC, RoHS, MFi. 
✔ MFi gecertificeerd.
✔ Kleur: wit.
✔ Gewicht: 52 gram.
✔ Kabellengte: 1.2 meter.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!