USB-C en USB-A kaartlezer - USB 3.0 5Gbps - USB-C OTG-functie

Merk: UGREEN
|
Niet op voorraad
The quantity of 'USB-C en USB-A kaartlezer - USB 3.0 5Gbps - USB-C OTG-functie' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode UGR-50706
EAN 6957303857067
Product informatie

USB-C en USB-A kaartlezer: 2 kaarten tegelijkertijd lezen en schrijven

Ontbreekt de kaartlezer in jouw laptop of computer? Dan is deze kaartlezer van UGREEN ideaal. Niet alleen is deze kaartlezer aan te sluiten op een USB-A poort, maar ook op een USB-C poort. Heb je dus geen USB-A poort, dan is deze kaartlezer ook te gebruiken. Ook erg handig als je de kaartlezer op verschillende apparaten wilt aansluiten. De USB-C en USB-A kaartlezer ondersteunt 5Gbps en is ook aan te sluiten op een USB-C telefoon of tablet die de OTG-functie ondersteunt. 

5Gbps gegevensoverdracht

Zet razendsnel bestanden over van een SD/TF geheugenkaart naar een laptop, computer of USB-C apparaat met OTG-functie. Dankzij de USB 3.0 technologie zijn er overdrachtssnelheden tot maar liefst 5Gbps haalbaar, waardoor films, afbeeldingen en andere bestanden binnen enkele seconden overgezet kunnen worden. 

USB-C OTG functie

De USB-A en USB-C kaartlezer voor TF en SD kaarten beschikt over de OTG-functie. Dit betekent dat de USB-C interface aangesloten kan worden op een USB-C poort van bijvoorbeeld een smartphone of tablet, die OTG ondersteunt. Zo kun je gemakkelijk bestanden van je apparaat afhalen en op de geheugenkaart zetten (om het vervolgens op de PC/laptop te plaatsen) en andersom. 

Tegelijk toegang tot beide kaarten

Beide kaartsleuven kunnen tegelijkertijd worden gebruikt. Plaats je een SD én een TF kaart? Dan kunnen deze allebei tegelijkertijd lezen en schrijven. Dit zorgt voor een efficiëntere gegevensoverdracht en voorkomt lange wachtrijen. De USB 3.0 kaartlezer / USB-C kaartlezer ondersteunt alle populaire geheugenkaarten zoals: SD-, SDHC-, SDXC-, RS-MMC-, MMC-, Micro SD-, Micro SDHC-, Micro SDXC- en UHS-I-kaarten met een grote capaciteit tot 512G.

Plug and play & goede beveiliging

Er is geen driver nodig om deze USB-C kaartlezer / USB-A kaartlezer in gebruik te nemen. Er is geen extra voeding nodig en het apparaat hoeft niet opnieuw te worden opgestart. De kaartlezer wordt ondersteunt door alle gangbare systemen, zoals Windows, Linux en Mac OS. Met overstroom-, overspannings- en kortsluitingsbeveiliging zorgt de USB kaartlezer voor een hoge veiligheid voor alle aangesloten apparaten en geheugenkaarten. 

Universele compatibiliteit

De USB 3.0 USB-C kaartlezer is op bijna ieder apparaat aan te sluiten. USB-C laptops, OTG USB-C smartphones en OTG USB-C tablets ondersteunen de USB-C kaartlezer. De USB 3.0 interface kan op iedere USB 3.0 poort worden aangesloten terwijl snelle gegevensoverdracht mogelijk blijft. 

Opmerkingen: 
1: de USB-A en USB-C interfaces kunnen niet gelijktijdig worden gebruikt. 
2: voor Samsung S9/S9 Plus/S8/S8 Plus/Note 8/Google Pixel 2/XL/LG G5/V20/V30/ Nexus 5X6P moet het bestandsformaat van de geheugenkaart FAT32/EXFAT zijn, NTFS wordt niet ondersteund.

Productspecificaties:

✔ Productsoort: USB-C en USB-A kaartlezer.
✔ Artikelcode: UGR-50706.
✔ Input: USB-A / USB-C.
✔ Output: TF-kaartlezer / SD-kaartlezer.
✔ Materialen: aluminium en warmtebestendig ABS.
✔ Ondersteunt: SD, SDHC, SDXC, RS-MMC, MMC / Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC.
✔ Geschikt voor Windows, Linux, Mac OS etc.
✔ OTG-functie.
✔ 5Gbps dataoverdracht.
✔ Ondersteunt een capaciteit tot 512GB.
✔ Plug and play.
✔ Tegelijktijdig lezen/schrijven van twee geheugenkaartjes.
✔ Ondersteunt hot swapping.
✔ Kleur: sky grey.
✔ Gewicht: 16 g.
✔ Productafmetingen: 73.7mm x 20mm x 11.6mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!