USB 3.0 type-A male naar USB-C female adapter - 5Gbps - 3A fast charge

Merk: UGREEN
|
Niet op voorraad
The quantity of 'USB 3.0 type-A male naar USB-C female adapter - 5Gbps - 3A fast charge' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode UGR-50533
EAN 6957303855339
Product informatie

USB-A male naar USB-C female converter


Wil jij van een USB-A poort, een USB-C poort maken? Om zo jouw laptop of computer compatibel te maken met diverse USB-C apparaten? Dan kan dat met deze USB-A naar USB-C converter van UGREEN. Ideaal als je geen USB-C interface hebt, je verandert de USB-A poort in een seconde in een USB-C poort.

Supersnelle gegevensoverdracht: 5Gbps

Deze USB 3.0 type-A naar type-C converter ondersteunt een synchronisatiesnelheid tot wel 5Gbps en zorgt voor snellere gegevensoverdracht tussen een computer en een telefoon of tablet. De USB-A naar USB-C converter ondersteunt 5Gbps zodra deze is aangesloten op een USB 3.0 poort, maar is backwards ook compatibel met USB 2.0 en USB 1.1. 

Sluit gemakkelijk USB-C apparaten aan op de USB-C poort

Wil jij van een USB-A poort een USB-C poort maken? Dat kan met deze converter van UGREEN. Sluit de USB-A naar USB-C converter aan op een computer, laptop, USB-A poort van een hub, USB-oplader of een USB-A autolader. Vervolgens kun je hier met een eigen USB-C kabel een USB-C smartphone, USB-C HDD of USB-C flash driver op aansluiten. 

Ondersteunt snelladen (5V-3A)

Wil jij een USB-C apparaat snel opladen via een USB-C naar USB-C kabel? Dan kan dat ook met deze USB-A naar USB-C converter! Sluit de converter gemakkelijk aan op bijvoorbeeld een USB stroomadapter (die ook 3A ondersteunt) en laadt jouw USB-C telefoon of tablet razendsnel op!

Compact en stijlvol ontwerp

De aluminium converter (USB-A male naar USB-C female) is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht. Je kunt de converter ook aan een sleutelbos hangen. Ook ziet het ontwerp er strak uit: sky grey aluminium past perfect bij jouw sky grey/zilveren MacBook of andere computer.

Productspecificaties:

✔ Artikelcode: UGR-50533.
✔ Productsoort: USB-A naar USB-C converter.
✔ USB-A (male) naar USB-C (female).
✔ Gegevensoverdracht: 5Gbps.
✔ Backwards compatible met USB 2.0 en 1.1.
✔ Materialen: aluminium en ABS.
✔ Inclusief hanger om aan sleutelbos te bevestigen.
✔ Ondersteunt snelladen tot 5V-3A.
✔ Stijlvol en compact ontwerp.
✔ Kleur: sky grey.
✔ Gewicht: 6 g.
✔ Productafmetingen: 35mm x 14mm x 7mm. 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!