USB 2.0 sharing switch met 4 poorten - zwart

Merk: UGREEN
|
Niet op voorraad
The quantity of 'USB 2.0 sharing switch met 4 poorten - zwart' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode UGR-30767
EAN 6957303837670
Product informatie

Sharing switch met 4 USB-poorten

Werk jij regelmatig met twee computers en wil je jouw randapparatuur gemakkelijk kunnen gebruiken op beide computers? Dan is het gebruik van een sharing switch aan te raden. Met deze sharing switch met 4 poorten van UGREEN sluit je o.a. een printer, toetsenbord, muis, harde schijf of ander USB-apparaat aan op beide computers. Ideaal als je regelmatig een laptop gebruikt maar ook een vaste computer. Je hoeft door het gebruik van een sharing switch niet constant kabels te verwisselen of ingewikkelde software voor het delen van netwerken in te stellen. 

Gebruik apparaten op twee computers tegelijkertijd

Werk je de ene keer met een laptop en de andere keer met een vaste computer? En wil je niet continu alle kabels van de ene in de andere computer pluggen? Dan is het gebruik van een sharing switch ideaal. Je plugt de veelgebruikte apparaten in de sharing switch van UGREEN (printer, USB-stick, toetsenbord, muis, scanner, USB-ventilator of ander USB-apparaat). Vervolgens sluit je de sharing switch aan op de USB-poort van de computer én de USB-poort van de laptop. Door een druk op de knop kun je switchen tussen beide computers. Er kunnen maximaal vier apparaten op de sharing switch worden aangesloten.

Langere levensduur van apparaten

Doordat je niet continu alle kabels hoeft los te koppelen en opnieuw aan te sluiten, blijven de kabels en connectoren goed. De aangesloten apparaten hebben hierdoor een langere levensduur. Ook beschadigen de USB-poorten van de computers niet langer doordat je de sharing switch met 4 poorten maar eenmalig hoeft aan te sluiten. 

Optie voor extra stroomtoevoer

De sharing switch van UGREEN heeft een optie tot extra stroomtoevoer. Sluit een eigen Micro-USB kabel met 5V-adapter aan op het stopcontact en het is mogelijk om ook zwaardere USB-apparaten gemakkelijk aan te sluiten op de switch. Denk hierbij aan een HDD of SSD schijf, maar ook een videocamera en meer. 
Let op: de 5V-stroomadapter wordt niet meegeleverd. Je kunt hier een 5V adapter van o.a. een smartphone voor gebruiken.

Plug and play

Voor het gebruik van de sharing switch van UGREEN is geen driver nodig. Sluit de USB sharing switch plug en play aan op twee computers en schakel gemakkelijk tussen allebei de computers met de knop. Met LED-indicatoren wordt aangegeven op welke computer de aangesloten USB-apparaten actief zijn. 

Brede compatibiliteit

De USB sharing switch van UGREEN is compatibel met Windows, Mac OS, Linux en Chrome OS. Bij de sharing switch worden twee USB-A naar USB-A kabels geleverd om deze aan te kunnen sluiten op twee computers met USB-A poort. Heb je een MacBook met alleen USB-C ingang? Gebruik dan een USB-C naar USB-A kabel gebruiken (niet meegeleverd).

Productspecificaties:

✔ Productcode: UGR-30767.
✔ Type product: USB 2.0 sharing switch.
✔ Merk: UGREEN.
✔ Output: 4x USB-A.
✔ Geschikt voor 4 verschillende USB-apparaten.
✔ Plug and play.
✔ Optie tot extra stroomtoevoer.
✔ Brede compatibiliteit.
✔ Hoogwaardige materialen.
✔ Langere levensduur.
✔ Inclusief twee USB kabels van 1,5m (male-male).
✔ LED-indicator.
✔ Gewicht: 198 gram. 
✔ Kleur: zwart.
✔ Productafmetingen: 10,5cm x 5,3cm x 1,6cm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!