Stylus Pen voor DSi

  • Koop 50 voor €--,-- per stuk en bespaar 13%
  • Koop 200 voor €--,-- per stuk en bespaar 26%
  • Koop 500 voor €--,-- per stuk en bespaar 40%
Niet op voorraad
The quantity of 'Stylus Pen voor DSi' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGN600
Product informatie

Stylus pen voor de Nintendo DSi

Gebruikt u regelmatig uw Nintendo DSi, maar bent u toe aan een vervangende Stylus Nintendo DSi pen? Dan is dit product de perfecte uitkomst! De Stylus pen voor de Nintendo DSI van Dolphix is in lengte te verstellen. Deze kunt u namelijk uitschuiven tot een langer formaat, wat zorgt voor extra comfort. De pen is speciaal voor de Nintendo DSi, maar deze kan ook los gebruikt worden voor de Nintendo DS en de Nintendo DS Lite.

Diverse kleuren

U kunt kiezen uit een zestal van kleuren, namelijk: zwart, wit, blauw, roze, geel en groen. U kunt kiezen voor de kleur die bij u en uw Nintendo DSi past. De kleurkeuze kan gemaakt worden in het pull-down menu.

Stevige constructie

De Stylus pen van Dolphix beschikt over een sterke constructie. Hij is stevig genoeg voor de zware gebruiker voor bijvoorbeeld het spelen van een game, maar ook is de zachte punt ideaal voor communicatieve doeleinden. De punt van de Stylus pen is touchscreen-veilig.

Maak uw kleurkeuze in het pull-down menu.

 

 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!