Uitvouwbare Solar Charger met 4 panelen – 1 USB laadpoort - 14W – 2.4A max

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
The quantity of 'Uitvouwbare Solar Charger met 4 panelen – 1 USB laadpoort - 14W – 2.4A max' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode CHO-SC004
EAN 6971824970456
Product informatie

14W Uitvouwbare Solar Charger 

Ga je er regelmatig op uit en merk je dat diverse apparaten snel leeg zijn? En vind jij het ook zo frustrerend dat er dan geen stopcontact in de buurt is? Met deze handige solar charger kun je jouw apparaat zoals een smartphone opladen met zonne-energie. De charger heeft maar liefst vier panelen en een 5V-2.4A USB-laadpoort.

Opladen via zonne-energie

Met een totaal vermogen van 14W kun je een apparaat veilig en efficiënt opladen. Denk hierbij aan je telefoon of tablet, maar ook aan een GPS tracker, digitale camera, mp3-speler of een powerbank. De poort ondersteunt maximaal 2.4A. Door de intelligente chip die in de solar charger verwerkt zit, wordt er precies de juiste laadstroom toegediend. Zo wordt er bijvoorbeeld 1A geleverd bij het opladen van een smartphone, en 2.4A bij het opladen van een tablet. De Choetech solar charger is ideaal voor diverse buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen en fietsen, maar ook erg handig voor thuis. Doordat je kunt laden via de zonne-energie, heb je geen stopcontact nodig. Het is ook niet mogelijk om deze solar charger op te laden via de netstroom. Handige tip: laadt tijdens het kamperen of andere activiteit een powerbank op via de zonne-energie. Zo kun je ook ’s nachts zonder daglicht eventueel apparaten opladen.

Hoe werkt het opladen van apparaten met de solar charger?

Het product is zeer gebruiksvriendelijk. Je vouwt de Choetech charger uit, waarna je je 5V apparaat aansluit op de USB-poort. Je kunt de laadkabel die bij jouw apparaat hoort hiervoor gebruik. Je kunt het op te laden apparaat zoals je smartphone gemakkelijk in het daarvoor bestemde vakje van de Solar Charger doen. Uiteraard kun je hem ook daar buiten bewaren, maar zorg er dan voor dat je apparaat niet in de volle zon ligt of nat kan worden. Hoe meer zonlicht er is, hoe sneller het aangesloten apparaat oplaadt. Bij bewolking zal dus nog steeds je device worden opgeladen via zonne-energie, maar ietwat langzamer.

Waterbestendig en licht in gewicht

De Choetech solar charger met vier panelen is waterbestendig en zeer licht in gewicht. Dit is erg handig, aangezien je hem dan tijdens alle weersomstandigheden op je rugzak kunt dragen of in het daglicht kunt neerleggen.

Compatibiliteit

Je kunt verschillende apparaten opladen met de solar charger. Alle 5V apparaten kunnen er namelijk op worden aangesloten en van stroom worden voorzien.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: SC004.
✔ Type: uitvouwbare solar charger.
✔ Input: DC 5V.
✔ Output: USB-A, 2.4A.
✔ Capaciteit zonnepanelen: maximaal 14W.
✔ Aantal panelen: 4.
✔ Conversie-efficiëntie: 23-24%.
✔ Waterbestendig (IP65).
✔ Milieuvriendelijk.
✔ Licht in gewicht.
✔ Compatibel met diverse 5V apparaten, zoals een telefoon, tablet, powerbank, camera etc.
✔ Kleur: donkergrijs.
✔ Gewicht: 316 gram.
✔ Afmetingen gevouwen: 14,7cm x 15cm x 3,5cm.
✔ Afmetingen uitgevouwen: 66,4cm x 15cm x 3cm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!