HDMI naar VGA adapter met audioconverter - 1920x1080P @60Hz - Extra stroomtoevoer

Merk: UGREEN
|
Niet op voorraad
The quantity of 'HDMI naar VGA adapter met audioconverter - 1920x1080P @60Hz - Extra stroomtoevoer' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode UGR-40248
EAN 6957303842483
Product informatie

HDMI naar VGA converter


Heeft jouw computer of laptop geen VGA-poort en wil je graag een monitor met VGA-aansluiting aansluiten? Of is de VGA-poort van jouw laptop of PC defect? Dan kun je deze HDMI naar VGA converter van UGREEN gebruiken. Sluit de converter aan op de HDMI-poort van jouw laptop, Notebook, computer, HD DVD/TV zonder VGA-poort en sluit met een eigen VGA kabel een display, LCD, TV of monitor met VGA-interface aan. Maak op deze manier gemakkelijk van een HDMI-poort, een VGA-poort!

Gesynchroniseerde audio en video - 1920 x 1080 @60Hz

Deze HDMI naar VGA converter van UGREEN ondersteunt een resolutie tot 1920 x 1080 @60Hz en is voorzien van een 3.5mm jack uitgang. Hierdoor kun je tegelijkertijd genieten van audio en video.

Werken met een tweede scherm

Werk gemakkelijk met twee schermen door deze HDMI naar VGA converter te gebruiken om een extra scherm aan te sluiten. De HDMI naar VGA adapter biedt de functie om het beeld te spiegelen of om het beeld uit te breiden en te werken met een tweede scherm. Werken en gamen wordt hierdoor vele malen efficiënter. 

Extra stroomvoorziening mogelijk

Leveren de bronapparaten niet voldoende stroom om te genieten van een hoge resolutie? Dan kan je de meegeleverde micro-USB aansluiten voor extra stroom. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld de Mac Mini, een Android Smart TV box, Raspberry Pi of meer. Sluit de kabel niet alleen op de HDMI naar VGA converter aan, maar ook op de USB-poort van je laptop of computer, of op een eigen 5V-stroomadapter. 

Let op: voor de Raspberry Pi moet mogelijk de confiq.txt herzien worden en opnieuw worden opgestart.

Gebruik van hoogwaardige materialen

De HDMI naar VGA converter voor audio- en videosynchronisatie, is gemaakt van hoogwaardige materialen. De adapter is gemaakt van warmtebestendig ABS, terwijl het zuurstofvrije koperdraad zorgt voor een perfecte stroomgeleiding in de kabel. Daarnaast is de kabel van 20 cm voorzien van een plat ontwerp, wat zorgt voor een langere levensduur. 

Compact formaat

De VGA naar HDMI adapter is compact en licht in gewicht. Je kunt de VGA naar HDMI converter van UGREEN gemakkelijk meenemen naar school, het werk, op (zaken)reis of andere bestemmingen. Maak gemakkelijk en snel jouw laptop compatibel met de eventueel aanwezige VGA-monitoren.

Productspecificaties:

✔ Productsoort: HDMI naar VGA converter.
✔ Artikelcode: UGR-40248.
✔ Resolutie: 1920 x 1080P.
✔ Input: HMDI.
✔ Output: VGA.
✔ Kabellengte: 20cm.
✔ Compatibel met Full HD TV, monitor en projector.
✔ Ondersteunt: Windows XP/7/8/10, Windows Vista, Mac OS.
✔ Audio- en videosynchronisatie.
✔ Extra stroomtoevoer.
✔ Inclusief micro-USB kabel.
✔ 3.5mm audiojack uitgang.
✔ Plug and play.
✔ Compact.
✔ Productafmetingen: 50mm x 40mm x 16mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!