Game toetsenbord met RGB verlichting - 35 toetsen - Multimediatoetsen - Ergonomisch

Niet op voorraad
The quantity of 'Game toetsenbord met RGB verlichting - 35 toetsen - Multimediatoetsen - Ergonomisch' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGM094
EAN 8720088760567
Product informatie

Game toetsenbord - bedraad keyboard één hand - 35 toetsen

Dit gave game toetsenbord met 35 toetsen en RGB verlichting is ontworpen om te gamen. Het one-handed toetsenbord is vooral geschikt voor iemand die graag één hand gebruikt om het toetsenbord in actiegames te bedienen voor snelle bewegingen. Het gaming toetsenbord past perfect bij de gebruiksgewoonten van de gamers en helpt je rivalen in de games sneller te verslaan. Het toetsenbord beschikt over de handigste toetsen, overbodige toetsen zijn niet in het toetsenbord verwerkt. Alle actietoetsen bevinden zich dus op één plaats, wat enorm handig is tijdens het gamen.

RGB LED verlichting

Het game toetsenbord voor één hand met 35 toetsen beschikt over gave RGB LED-verlichting. De toetsen en de achtergrond zijn verlicht in mooie kleuren, welke gemakkelijk in- en uit te schakelen zijn door FN + ESC tegelijkertijd in te drukken. 

Multimediatoetsen

Wil jij tijdens het gamen gemakkelijk jouw muziek kunnen afspelen, op pauze kunnen zetten en het volume kunnen wijzigen? Dan kan dat dankzij de multimediatoetsen. Bedien je muziek handig en snel met onderstaande toets combinaties:

  • FN + F1: muziekspeler openen.
  • FN + F2-toets: verlaag het volume
  • FN + F3: verhoog het volume
  • FN + F4: mute.
  • FN + F5 = Pauze/play.

Ergonomisch ontwerp

Dit game toetsenbord is voorzien van polsondersteuning en een low/high key lay-out. Hierdoor is het een ergonomisch ontwerp, wat vermoeidheid kan verminderen en de game-prestaties kan verbeteren. Doordat de pols op de polsondersteuning steunt, ervaar je minder belasting. Door de lay-out is het game toetsenbord snel en flexibele te bedienen. Dit is perfect voor het spelen van games. 

Stijlvol ontwerp

Het one-handed game toetsenbord beschikt over een stijlvol en draagbaar ontwerp. Niet alleen is het een ontzettend mooi gaming toetsenbord waarbij de lay-out perfect is voor urenlang gamen en kun je genieten van de drie gave LED-kleuren die vloeiend in elkaar overlopen, ook is het een compact ontwerp die gemakkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. Het game toetsenbord met 35 toetsen heeft een lange levensduur dankzij de warmtebestendige ABS en de goede slijtvastheid. 

Compatibiliteit

Het toetsenbord om te gamen wordt ondersteund door Windows, Linux, Mac OS en andere besturingssystemen. Het product is plug and play en kan aangesloten worden op een console, computer en een smartphone. Om het toetsenbord aan te sluiten op een smartphone dient wel meest recente versie van iOS/Android geinstalleerd te zijn en heb je een converter nodig (zoals een USB-C male naar USB-A female converter). Het gaming toetsenbord kan worden geconfigureerd in verschillende talen. 

Productspecificaties:

✔ Productmodel: YGM094.
✔ Interface: USB.
✔ Producttype: game toetsenbord één hand.
✔ Aantal toetsen: 35.
✔ Werkspanning: 5.0V
✔ Werkstroom: 80MA (max)
✔ RGB LED-verlichting (lichteffect: 3-kleurenmenging)
✔ Multimediatoetsen: 5.
✔ Ergonomisch design.
✔ In te stellen in verschillende talen.
✔ Ideaal game toetsenbord voor gamers.
✔ Plug and play.
✔ Materiaal: ABS.
✔ Ondersteunt door Linux, Mac OS, Windows en meer.
✔ Voor console, PC en diverse smartphones.
✔ Conform: CE/FCC/KCC.
✔ Kabellengte: 1.5 meter.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 420 g.
✔ Productafmetingen: 255 mm x 182 mm x 38 mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!