Game toetsenbord met 35 toetsen - RGB verlichting - Macro recording - Polsondersteuning

Niet op voorraad
The quantity of 'Game toetsenbord met 35 toetsen - RGB verlichting - Macro recording - Polsondersteuning' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YG92RGB
EAN 8720088760550
Product informatie

Toetsenbord met 35 toetsen voor één hand - met RGB verlichting

Met dit toetsenbord til jij je game-ervaring tot een hoger niveau! Dit gave toetsenbord is speciaal ontwikkeld voor de gamer: van de beginnende als gevorderde gamer. Breng jouw gamingskills naar een hoger level met dit gaming toetsenbord. Het toetsenbord beschikt over alle toetsen die nodig zijn om jouw favoriete spel te spelen en biedt tevens ergonomische ondersteuning. 

Speciaal toetsenbord voor iedere PC-gamer

Wil je dat alle toetsen tijdens het gamen binnen handbereik zijn? Dan kun je dit stijlvolle toetsenbord voor één hand gebruiken. De awsd is net zo vormgegeven als de pijltjestoetsen op een normaal toetsenbord. Daarnaast kun je het toetsenbord ook nog naar persoonlijke voorkeuren instellen. 

RGB LED-verlichting voor de ultieme ervaring

Niet alleen wordt het gemakkelijker om de toetsen in de donker te vinden, ook staat het ontzettend gaaf in iedere game-setting. De RGB verlichting kan ingesteld worden in de gewenste kleur, maar kan ook faden van de ene naar de andere kleur. Niet alleen de cijfers en letters zijn verlicht, maar ook de achtergrond.

Instellen van de kleuren van het game toetsenbord

  •  Houd FN+F3 tegelijkertijd ingedrukt en kies één gewenste kleur. Iedere keer dat deze toetsencombinatie wordt ingedrukt, verandert de kleur. 
  • Klik op FN+F4 om de kleuren te laten knipperen of te laten faden.
  • Houd FN+F5 ingedrukt om de volledige verlichting in of uit te schakelen. 
  • Druk op FN+5 om de verlichting sneller te laten knipperen of faden (meerdere snelheden mogelijk). Wil je de snelheid aanpassen zodat de kleuren langzamer faden/knipperen? Klik dan op FN+6.

Macro recording

Het toetsenbord beschikt over macro recording toetsen. Je kunt diverse toetsaanslagen / combinaties opslaan onder de F1 en F2 toets. Druk ongeveer drie seconden op de FN+ESC toets en de achtergrondverlichting gaat flikkeren. Typ een woord, een reeks cijfers of een lettercombinatie naar wens. Sla de combinatie op onder F1 of F2 en je kunt met FN + F1 / F2 altijd de combinatie plaatsen zonder de hele reeks te hoeven typen. 

Polsondersteuning - ergonomisch ontwerp

Het gaming toetsenbord beschikt over een ergonomisch ontwerp dankzij de polsondersteuning. Hierdoor krijg je bij langdurig gebruik geen last van je pols en kan je urenlang gamen zonder klachten. 

Plug and play

Je hoeft geen driver te installeren, het game toetsenbord is simpelweg plug and play. Sluit het toetsenbord met 35 toetsen aan op de USB-poort van je computer of laptop en je kunt er direct gebruik van maken. Het game toetsenbord wordt door Windows, Linux, Mac OS en andere besturingssystemen ondersteund.

De voordelen van het RGB toetsenbord met 35 toetsen

  • Gave RGB LED-verlichting met 8 verschillende effecten
  • Macro recording toetsen
  • Ergonomisch design
  • Perfect voor de ultieme game-ervaring
  • Voor alle besturingssystemen geschikt
  • Plug and play

Productspecificaties:

✔ Productmodel: YG92RGB.
✔ Interface: USB.
✔ Producttype: game toetsenbord één hand.
✔ Aantal toetsen: 35.
✔ RGB LED-verlichting (toetsen en achtergrond).
✔ Meerdere lichteffecten (fading/wave, knipperen, 1 kleur).
✔ Macro recording toetsen.
✔ Ergonomisch design.
✔ In te stellen in verschillende talen.
✔ Ideaal game toetsenbord voor gamers.
✔ Plug and play.
✔ Materiaal: ABS.
✔ Ondersteunt door Linux, Mac OS, Windows en meer.
✔ Kabellengte: 1.5 meter.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 420 g.
✔ Productafmetingen: 173mm x 230mm x 37mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!