USB-A naar Micro USB laad- en datakabel - 5V - 2.4A - 1.2M - Zwart

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
Artikelcode CHO-AB003-BK
EAN 6971824975239
Product informatie

Zwarte micro USB oplaad- en datakabel met een lengte van 1,2 meter

Ben je op zoek naar een micro USB oplaadkabel waarmee je een smartphone, tablet, of ander 5V apparaat kunt opladen? Dan is deze micro USB oplaadkabel van Choetech de oplossing. Je kunt verschillende 5V apparaten gemakkelijk en veilig opladen met deze oplaad- en datakabel.

Fast Charge technologie

De lange micro USB oplaadkabel van 1.2 meter is voorzien van de Fast Charge technologie. Met de laadkabel worden apparaten tot wel 30% sneller opgeladen dan met een standaard kabel. Het snel en veilig opladen en de verhoogde prestaties zijn ook mede te danken aan de vernikkelde connectoren, welke ook van zuurstofvrij en getint koper zijn gemaakt. De stroomgeleiding is hierdoor optimaal.

Gemaakt van ABS materiaal

De kabel is gemaakt van een warmtebestendig ABS materiaal. Hierdoor zijn de kabel en het aangesloten 5V apparaat goed beveiligd tegen eventuele warmte. Doordat de kabel over een lengte beschikt van 1,2 meter in plaats van de standaard 80 centimeter, heb je meer bewegingsruimte. Erg gemakkelijk als je je apparaat wilt gebruiken terwijl hij aan het opladen of synchroniseren is.

Compatibiliteit

Deze 1,2 meter lange oplaadkabel van Choetech is compatibel met verschillende apparaten. Zodra jouw tablet, smartphone, mp3-speler, draagbare spelcomputer of ander 5V apparaat een micro USB poort heeft, kan het worden opgeladen met behulp van deze zwarte kabel. De oplaad- en datakabel ondersteunt maximaal 2.4A tijdens het opladen.

Product specificaties:

✔ Aansluiting: Micro USB.
✔ Output: 5V – maximaal 2.4A.
✔ Fast Charge.
✔ Opladen en synchroniseren.
✔ Overdrachtssnelheid: USB 2.0 480Mbps.
✔ Compatibel met 5V apparaten met micro USB poort.
✔ Lengte kabel: 1,2 meter.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!